
↓
grote beleving
tartelette romesco
wulken, miso
mossel, komkommer, wakamé
pulpo
ode aan de garnalenvisser
dagelijks brood, desem en seizoensboter
Zwinpolder rund
gerookte sardine, kappertjesblad, vinaigrette plankton-bieslook
+ 5 gram kaviaar suppl.-16
Gerookte Oosterschelde paling
ricotta, venkel, selder, pecorino
Griet
scheermes, mosterd-miso, hand van buddha
Inspiratie van het moment
Noordzeevis
Zomer ree
biet, girolles, pistache
Vijgenblad
framboos, agro dolce Bianco
Blauwe bes
meringue, venkelzaad, kwark, dille
Honderd vijfenvijftig euro
kleine beleving
tartelette romesco
wulken, miso
mossel, komkommer, wakamé
pulpo
dagelijks brood, desem en seizoensboter
Zwinpolder rund
gerookte sardine, kappertjesblad, vinaigrette plankton-bieslook
+ 5 gram kaviaar suppl.-16
Griet
scheermes, mosterd-miso, hand van buddha
Inspiratie van het moment
Noordzeevis
Zomer ree
biet, girolles, pistache
Blauwe bes
meringue, venkelzaad, kwark, dille
Honderd vijfentwintig euro
taste & the introduction
uitsluitend geserveerd tijdens de middag
enkele amuses om de toon te zetten vervolgens…
drie of vier gangen waarin de chef zijn vrijheid heeft,
bijvoorbeeld…*
oude kaas, gefruite prei, lijnzaad
paddenstoeltjes
kingfish, zee-egel, tuinkers, verveine
Noordzeekrab
aardpeer, avocado, gepekelde koolrabi, tonka
dagelijks brood, desem en seizoensboter
Tartelette
ricotta, palmkool, gezouten citroen, barilotto, artisjok
Inspiratie van het moment
Noordzeevis
Rode bessen uit de herst, chocolade manjari, gianduja
menu taste drieënzeventig euro
menu the introduction negentig euro
*bovenstaand menu is een voorbeeld menu
te Breskens
het is hier dat het stuivende zand raast over de duinen,
de zilte zeelucht smaakt lichtzout op de lippen,
het gekrijs van een zeemeeuw op een stille dag.
de zon komt op en zakt wederom in het zilte nat.
de haven lijkt verlaten,
op de Westerschelde waagt zich een enkeling nog naar buiten,
in de verte, daar net aan de horizon, de Sardijntoren te Vlissingen,
wat knipperende lichtjes verstoren de stilte op het water.
geniet van de rust om ons heen.
we zijn al gehaast genoeg…
vis, schelpjes en schaaldieren staan hier centraal
we laten ons inspireren door de streek, door alles wat om ons heen bloeit en groeit
hierbij zoeken we graag de randjes op met fijne invloeden uit diverse werelddelen
kenmerkend voor onze keuken is herkenbaarheid.
geniet er van X Laurent
We ronden het service af omstreeks: middag : 16.30 uur | avond : 24.00 uur
Dit stelt ons team in staat uw elk moment met een glimlach te ontvangen
Maak kennis met ons laatste nieuws, acties en menu’s
a la carte
-
Oesters ‘Selection’ (1 pcs)
naturel, zwarte peper, citroen-6Kaviaar 10 gram
supplement bij gerecht - 32Royal Belgian Caviar “Platinum”
zure room, groene kruidenolie, eitje baveuse
per blik 30 gram - 95
per blik 50 gram - 149Tartelette tonijn
tonijn, togarashi, yuzu yoghurt, avocado- 24Tartelette Tonijn & Royal Belgian Caviar
tonijn, togarashi, yuzu yoghurt, avocado, kaviaar - 42Langoustine in haar eenvoud
plancha, wortel - 38 -
Vis inspiratie van het moment
Noordzeevis - 52Zwezerik & Langoustine
signatuur, miso, sinaasappel - 68 -
Dessert
Smaken van het moment - 20Kaasbord
Geaffineerde kazen - 24