THE MOST WONDERFUL TIME OF THE YEAR

THE MOST WONDERFUL TIME OF THE YEAR

X-MASS

Kerst vieren in een feestelijke setting aan de jachthaven van Breskens bij restaurant Spetters.

Verwacht een exclusief samengesteld menu waarin we de focus leggen op het product, geserveerd als grote beleving of als kleine beleving voor zowel lunch als diner.

We verwelkomen jullie dit jaar op volgende data;

Kerstavond 24 december
diner om 18.30/19.00 uur tot 24.00 uur

Kerstdag 25 december
lunch om 12.00/12.30 uur tot 16.30 uur
diner om 18.30/19.00 uur tot 24.00 uur

2e Kerstdag 26 december
lunch om 12.00/12.30 uur tot 16.30 uur
diner om 18.30/19.00 uur tot 24.00 uur

27 december
lunch om 12.00/12.30 uur tot 16.30 uur
diner om 18.30/19.00 uur tot 24.00 uur

28 december
lunch om 12.00/12.30 uur tot 16.30 uur

Op 27 & 28 december serveren we tevens een kleiner aangepast menu tijdens de lunch, alle overige services vragen wij u te kiezen voor onze feestelijke kleine of grote beleving.

Reserveren is reeds mogelijk.

Een decoratief spiegel met een hexagonale en vierkante kader op een muur, met een restaurant of eethoek zichtbaar door de spiegel. Onder de spiegel staan drie metalen kerstbomen en twee kleine kaarsenstandaards op een houten tafel.

grote beleving

Tartelette
Oester “Leche de tigre” jalapeno
Kippenlever & kweepeer
Ode aan de garnalenvisser

REGIO RUND “Zwin”
plankton (kaviaar 5 gram Suppl. 16 euro)

dagelijks brood, desem en seizoensboter

COQUILLE “2 bereidingen”
Kervelwortel, mandarijn, Tomasu
XO, pompoen

KONINGSKRAB
hollandaise dragon, schaaldieren jus met tonka

INSPIRATIE VAN HET MOMENT
Noordzeevis

HERTEN RUG
pistache, biet, pan chino, ganzenlever

VIJGENBLAD
roomijs, aalbessen, pecan

GESUIKERDE BRIOCHE
vanille roomijs, siroop van dennenappel, winterse kruiden

menu - 170 euro
aangepaste wijnen of sappen - 75 euro
aangepaste wijn per glas variërend van 12,5 tot 16 euro/glas

Indicatie all in prijs menu
bubbels, wijnen, water, koffie/thee met friandises - vanaf 275 euro

Elegant dessert met kleurrijke saus, meringues, en kleine decoratieve elementen in een witte kom.

kleine beleving

Tartelette
Oester “Leche de tigre” jalapeno
Kippenlever & kweepeer

REGIO RUND “Zwin”
plankton (kaviaar 5 gram Suppl. 16 euro)

dagelijks brood, desem en seizoensboter

COQUILLE “2 bereidingen”
Kervelwortel, mandarijn, Tomasu
XO, pompoen

INSPIRATIE VAN HET MOMENT
Noordzeevis

HERTEN RUG
pistache, biet, pan chino, ganzenlever

GESUIKERDE BRIOCHE
vanille roomijs, siroop van dennenappel, winterse kruiden

menu - 130 euro
aangepaste wijnen of sappen - 62,50 euro
aangepaste wijn per glas variërend van 12,5 tot 16 euro/glas

Indicatie all in prijs menu
bubbels, wijnen, water, koffie/thee met friandises - vanaf 225 euro


Gekookt ei met groenten en garnalen op een wit bord met veel wit en een kleine schaal met voedsel op de achtergrond.