THE MOST WONDERFUL TIME OF THE YEAR
THE MOST WONDERFUL TIME OF THE YEAR
X-MASS
Kerst vieren in een feestelijke setting aan de jachthaven van Breskens bij restaurant Spetters.
Verwacht een exclusief samengesteld menu waarin we de focus leggen op het product, geserveerd als grote beleving of als kleine beleving voor zowel lunch als diner.
We verwelkomen jullie dit jaar op volgende data;
Kerstavond 24 december
diner om 18.30/19.00 uur tot 24.00 uur
Kerstdag 25 december
lunch om 12.00/12.30 uur tot 16.30 uur
diner om 18.30/19.00 uur tot 24.00 uur
2e Kerstdag 26 december
lunch om 12.00/12.30 uur tot 16.30 uur
diner om 18.30/19.00 uur tot 24.00 uur
27 december
lunch om 12.00/12.30 uur tot 16.30 uur
diner om 18.30/19.00 uur tot 24.00 uur
28 december
lunch om 12.00/12.30 uur tot 16.30 uur
Op 27 & 28 december serveren we tevens een kleiner aangepast menu tijdens de lunch, alle overige services vragen wij u te kiezen voor onze feestelijke kleine of grote beleving.
Reserveren is reeds mogelijk.
grote beleving
Tartelette
Oester “Leche de tigre” jalapeno
Kippenlever & kweepeer
Ode aan de garnalenvisser
REGIO RUND “Zwin”
plankton (kaviaar 5 gram Suppl. 16 euro)
dagelijks brood, desem en seizoensboter
COQUILLE “2 bereidingen”
Kervelwortel, mandarijn, Tomasu
XO, pompoen
KONINGSKRAB
hollandaise dragon, schaaldieren jus met tonka
INSPIRATIE VAN HET MOMENT
Noordzeevis
HERTEN RUG
pistache, biet, pan chino, ganzenlever
VIJGENBLAD
roomijs, aalbessen, pecan
GESUIKERDE BRIOCHE
vanille roomijs, siroop van dennenappel, winterse kruiden
menu - 170 euro
aangepaste wijnen of sappen - 75 euro
aangepaste wijn per glas variërend van 12,5 tot 16 euro/glas
Indicatie all in prijs menu
bubbels, wijnen, water, koffie/thee met friandises - vanaf 275 euro
kleine beleving
Tartelette
Oester “Leche de tigre” jalapeno
Kippenlever & kweepeer
REGIO RUND “Zwin”
plankton (kaviaar 5 gram Suppl. 16 euro)
dagelijks brood, desem en seizoensboter
COQUILLE “2 bereidingen”
Kervelwortel, mandarijn, Tomasu
XO, pompoen
INSPIRATIE VAN HET MOMENT
Noordzeevis
HERTEN RUG
pistache, biet, pan chino, ganzenlever
GESUIKERDE BRIOCHE
vanille roomijs, siroop van dennenappel, winterse kruiden
menu - 130 euro
aangepaste wijnen of sappen - 62,50 euro
aangepaste wijn per glas variërend van 12,5 tot 16 euro/glas
Indicatie all in prijs menu
bubbels, wijnen, water, koffie/thee met friandises - vanaf 225 euro