grote beleving
granita, aalbessen, sake, shiso
lentegroenten, BBQ, pizzette
stracciatella, doperwt, munt, basilicum
rund & oester, vijgenblad
ode aan de garnalenvisser
Tiradito
kingfish, avocado, aji amarillo,
dagelijks brood, desem en seizoensboter
Coquille crudo
pekelcitroen & geitenboter, foreleitjes, zuring, pompoen, zeekraalzout, nori, koolrabi
Asperge
jus vadouvan, eidooier 64ºC, morille, monniksbaard
Langoustine ²
¹ binchotan, reductie met verveine
² courgettebloem, barilotto, kruidenpluk
Inspiratie van het moment
Noordzeevis
Lam uit Sluis
aubergine, hooi gerookte mousseline, daslook, groene asperge
gelakte lamszwezerik, limoen, kerrieplant
Sweet little Gabi
rabarber, roos, aardbei, karnemelk
honderd negenenveertig euro
kleine beleving
granita, aalbessen, sake, shiso
lentegroenten, BBQ, pizzette
stracciatella, doperwt, munt, basilicum
rund & oester, vijgenblad
Tiradito
kingfish, avocado, aji amarillo,
dagelijks brood, desem en seizoensboter
Coquille crudo
pekelcitroen & geitenboter, foreleitjes, zuring, pompoen, zeekraalzout, nori, koolrabi
Inspiratie van het moment
Noordzeevis
Lam uit Sluis
aubergine, hooi gerookte mousseline, daslook, groene asperge
gelakte lamszwezerik, limoen, kerrieplant
Sweet little Gabi
rabarber, roos, aardbei, karnemelk
honderd negentien euro
taste & the introduction
uitsluitend geserveerd tijdens de middag
granita, aalbessen, sake, shiso
lentegroenten, BBQ, pizzette
stracciatella, doperwt, munt, basilicum
rund & oester, vijgenblad
Tiradito
kingfish, avocado, aji amarillo
dagelijks brood, desem en seizoensboter
✽ Zeekat
bouillabaisse, aïoli
Inspiratie van het moment
Noordzeevis
Sweet little Gabi
rabarber, roos, aardbei, karnemelk
menu taste negenenzestig euro
|menu the introduction negenentachtig euro
(✽ zonder zeekat)
te Breskens
het is hier dat het stuivende zand raast over de duinen,
de zilte zeelucht smaakt lichtzout op de lippen,
het gekrijs van een zeemeeuw op een lente dag.
de zon komt op en zakt wederom in het zilte nat.
de haven lijkt verlaten,
op de Westerschelde waagt zich een enkeling nog naar buiten,
in de verte, daar net aan de horizon, de Sardijntoren te Vlissingen,
wat knipperende lichtjes verstoren de stilte op het water.
geniet van de rust om ons heen.
we zijn al gehaast genoeg…
vis, schelpjes en schaaldieren staan hier centraal
we laten ons inspireren door de streek, door alles wat om ons heen bloeit en groeit
hierbij zoeken we graag de randjes op met fijne invloeden uit diverse werelddelen
kenmerkend voor onze keuken is herkenbaarheid.
geniet er van X Laurent
We ronden het service af omstreeks: middag : 16.30 uur | avond : 24.00 uur
Dit stelt ons team in staat uw elk. moment met een glimlach te ontvangen
Maak kennis met ons laatste nieuws, acties en menu’s
a la carte
de gerechten van het menu zijn tevens los te bestellen
extra aanvullingen op het menu
Oesters ‘Selection’ (1 pcs)
naturel, zwarte peper, citroen
zes euro
Cocktail oesters
3 x 2 bereidingen fris, zilt & pittig
achtendertig euro
Tartelette (2 pcs)
kaviaar, avocado, kokos
zesendertig euro
Tartelette (2 pcs)
tonijn, togarashi, yuzu yoghurt, avocado
achttien euro
Zwezerik
miso - sinaasappel, signatuur
vijfendertig euro
Red berries
vanille, frozen berries, chocolade
elf euro