Elegante restaurant met ronde tafels, witte tafelkleden, en beige stoelen, grote ramen met blinds en decoratieve planten, warme houten vloer en een moderne inrichting.

grote beleving

gado gado, hoorn des overvloed
creme van kippenlever, kweepeer
regio rund & oester
pulpo & aardpeer

ode aan de garnalenvisser

dagelijks brood, desem en seizoensboter

COQUILLE
crudo, kervelwortel, tomasu, mandarijn, rundermerg

KONINGSKRAB
wortel, sinaasappel, schaaldierenjus, tonka

ZEEBAARS & SCHEERMES
mosterd-miso, hand van Buddha

INSPIRATIE VAN HET MOMENT
Noordzeevis

REEBOK
biet, girolles, pistache, pan chino

VIJGENBLAD
roomijs, pompoenpit olie, gekarameliseerde pompoen

AALBES & CASSIS
hazelnoot, specerijen, melkchocolade

Honderd vijfenvijftig euro

Een artistiek gepresenteerd gerecht met een roosvormige garnalenreep op een witte schaal, omringd door groene bladeren, saus, en decoratieve elementen.

kleine beleving

gado gado, hoorn des overvloed
creme van kippenlever, kweepeer
regio rund & oester
pulpo & aardpeer

dagelijks brood, desem en seizoensboter

COQUILLE
crudo, kervelwortel, tomasu, mandarijn, rundermerg

ZEEBAARS & SCHEERMES
mosterd-miso, hand van Buddha

INSPIRATIE VAN HET MOMENT
Noordzeevis

REEBOK
biet, girolles, pistache, pan chino

AALBES & CASSIS
hazelnoot, specerijen, melkchocolade

Honderd vijfentwintig euro

Een oranje koekje met sprinkles op een witte, glazen schijf.

taste & the introduction

uitsluitend geserveerd tijdens de middag

enkele amuses om de toon te zetten vervolgens…

drie of vier gangen waarin de chef zijn vrijheid heeft,
bijvoorbeeld…*

oude kaas, gefruite prei, lijnzaad
paddenstoeltjes
kingfish, zee-egel, tuinkers, verveine

NOORDZEEKRAB
aardpeer, avocado, gepekelde koolrabi, tonka

dagelijks brood, desem en seizoensboter

TARTELETTE
ricotta, palmkool, gezouten citroen, barilotto, artisjok

INSPIRATIE VAN HET MOMENT
Noordzeevis

Rode bessen uit de herst, chocolade manjari, gianduja


menu taste drieënzeventig euro

menu the introduction negentig euro

*bovenstaand menu is een voorbeeld menu

Een fine-dining gerecht met een stuk vis, bedekt met zwarte kroepoek, geserveerd op een wit bord met groene saus en garnituren.

te Breskens

het is hier dat het stuivende zand raast over de duinen,
de zilte zeelucht smaakt lichtzout op de lippen,
het gekrijs van een zeemeeuw op een stille dag.
de zon komt op en zakt wederom in het zilte nat.

de haven lijkt verlaten,
op de Westerschelde waagt zich een enkeling nog naar buiten,
in de verte, daar net aan de horizon, de Sardijntoren te Vlissingen,
wat knipperende lichtjes verstoren de stilte op het water.

geniet van de rust om ons heen.
we zijn al gehaast genoeg…

vis, schelpjes en schaaldieren staan hier centraal
we laten ons inspireren door de streek, door alles wat om ons heen bloeit en groeit
hierbij zoeken we graag de randjes op met fijne invloeden uit diverse werelddelen

kenmerkend voor onze keuken is herkenbaarheid.

geniet er van X Laurent



We ronden het service af omstreeks: middag : 16.30 uur  | avond : 24.00 uur
Dit stelt ons team in staat uw elk moment met een glimlach te ontvangen


Maak kennis met ons laatste nieuws, acties en menu’s

Registreer hier!
Gepresenteerd gerecht met oester, groene kruiden, zwarte parelgierst, en schuim op een wit bord.

a la carte

  • Oesters ‘Selection’ (1 pcs)
    naturel, zwarte peper, citroen-6

    Kaviaar 10 gram
    supplement bij gerecht - 32

    Royal Belgian Caviar “Platinum”
    zure room, groene kruidenolie, eitje baveuse
    per blik 30 gram - 95
    per blik 50 gram - 149

    Tartelette tonijn
    tonijn, togarashi, yuzu yoghurt, avocado- 24

    Tartelette Tonijn & Royal Belgian Caviar
    tonijn, togarashi, yuzu yoghurt, avocado, kaviaar - 42

    Langoustine in haar eenvoud
    plancha, wortel - 38

  • Vis inspiratie van het moment
    Noordzeevis - 52

    Zwezerik & Langoustine
    signatuur, miso, sinaasappel - 68

  • Dessert
    Smaken van het moment - 20

    Kaasbord
    Geaffineerde kazen - 24