grote beleving

granita, aalbessen, sake, shiso
lentegroenten, BBQ, pizzette
stracciatella, doperwt, munt, basilicum
rund & oester, vijgenblad
ode aan de garnalenvisser

Tiradito
kingfish, avocado, aji amarillo,

dagelijks brood, desem en seizoensboter

Coquille crudo
pekelcitroen & geitenboter, foreleitjes, zuring, pompoen, zeekraalzout, nori, koolrabi

Asperge
jus vadouvan, eidooier 64ºC, morille, monniksbaard

Langoustine ²
¹ binchotan, reductie met verveine
² courgettebloem, barilotto, kruidenpluk

Inspiratie van het moment
Noordzeevis

Lam uit Sluis
aubergine, hooi gerookte mousseline, daslook, groene asperge

gelakte lamszwezerik, limoen, kerrieplant

Sweet little Gabi
rabarber, roos, aardbei, karnemelk

honderd negenenveertig euro

kleine beleving

granita, aalbessen, sake, shiso
lentegroenten, BBQ, pizzette
stracciatella, doperwt, munt, basilicum
rund & oester, vijgenblad

Tiradito
kingfish, avocado, aji amarillo,

dagelijks brood, desem en seizoensboter

Coquille crudo
pekelcitroen & geitenboter, foreleitjes, zuring, pompoen, zeekraalzout, nori, koolrabi

Inspiratie van het moment
Noordzeevis

Lam uit Sluis
aubergine, hooi gerookte mousseline, daslook, groene asperge

gelakte lamszwezerik, limoen, kerrieplant

Sweet little Gabi
rabarber, roos, aardbei, karnemelk

honderd negentien euro

taste & the introduction

uitsluitend geserveerd tijdens de middag

granita, aalbessen, sake, shiso
lentegroenten, BBQ, pizzette
stracciatella, doperwt, munt, basilicum
rund & oester, vijgenblad

Tiradito
kingfish, avocado, aji amarillo

dagelijks brood, desem en seizoensboter

  Zeekat
bouillabaisse, aïoli

Inspiratie van het moment
Noordzeevis

Sweet little Gabi

rabarber, roos, aardbei, karnemelk


menu taste negenenzestig euro

|menu the introduction negenentachtig euro
(✽ zonder zeekat)

te Breskens

het is hier dat het stuivende zand raast over de duinen,
de zilte zeelucht smaakt lichtzout op de lippen,
het gekrijs van een zeemeeuw op een lente dag.
de zon komt op en zakt wederom in het zilte nat.

de haven lijkt verlaten,
op de Westerschelde waagt zich een enkeling nog naar buiten,
in de verte, daar net aan de horizon, de Sardijntoren te Vlissingen,
wat knipperende lichtjes verstoren de stilte op het water.

geniet van de rust om ons heen.
we zijn al gehaast genoeg…

vis, schelpjes en schaaldieren staan hier centraal
we laten ons inspireren door de streek, door alles wat om ons heen bloeit en groeit
hierbij zoeken we graag de randjes op met fijne invloeden uit diverse werelddelen

kenmerkend voor onze keuken is herkenbaarheid.

geniet er van X Laurent



We ronden het service af omstreeks: middag : 16.30 uur  | avond : 24.00 uur
Dit stelt ons team in staat uw elk. moment met een glimlach te ontvangen


Maak kennis met ons laatste nieuws, acties en menu’s

a la carte

de gerechten van het menu zijn tevens los te bestellen

extra aanvullingen op het menu


Oesters ‘Selection’ (1 pcs)
naturel, zwarte peper, citroen
zes euro

Cocktail oesters
3 x 2 bereidingen fris, zilt & pittig
achtendertig euro

Tartelette (2 pcs)
kaviaar, avocado, kokos
zesendertig euro

Tartelette (2 pcs)
tonijn, togarashi, yuzu yoghurt, avocado
achttien euro

Zwezerik
miso - sinaasappel, signatuur
vijfendertig euro

Red berries
vanille, frozen berries, chocolade
elf euro