grote beleving
granita, aalbessen, sake, shiso
olijf, courgette, amandel
stracciatella, doperwt, munt, basilicum
rund & oester, vijgenblad
ode aan de garnalenvisser
Crudo
kingfish, aji amarillo
dagelijks brood, desem en seizoensboter
Kreeft
asperge Spitsbroek, lamsoor, plankton
Langoustine
papaya salade, groene asperge, sinaasappel & schil
Morille
XO sauce, gepofte knolselderij, kippenhuid, sot l'y laisse
Inspiratie van het moment
Noordzeevis
Lam uit Sluis
tarte tatin van paarse wortel, yoghurt, laurier
Sweet red fruits
honderd negenenveertig euro
kleine beleving
granita, aalbessen, sake, shiso
olijf, courgette, amandel
stracciatella, doperwt, munt, basilicum
rund & oester, vijgenblad
Crudo
kingfish, aji amarillo
dagelijks brood, desem en seizoensboter
Kreeft
asperge Spitsbroek, lamsoor, plankton
Inspiratie van het moment
Noordzeevis
Lam uit Sluis
tarte tatin van paarse wortel, yoghurt, laurier
Sweet red fruits
honderd negentien euro
taste & the introduction
uitsluitend geserveerd tijdens de middag
enkele amuses om de toon te zetten vervolgens…
drie of vier gangen waarin de chef zijn vrijheid heeft,
bijvoorbeeld…*
granita, aalbessen, sake, shiso
olijf, courgette, amandel
stracciatella, doperwt, munt, basilicum
rund & oester, vijgenblad
coquilles
radijs, jalapeno, kokos
zeekat,
courgette bloem, jus bouillabaisse
zeebaars
op de huid gebakken, morille, gepofte knolselder, rode wijn boter
Framboos
platte kaas, crumble, verveine
menu taste negenenzestig euro
menu the introduction negenentachtig euro
*bovenstaand menu is een voorbeeld menu
te Breskens
het is hier dat het stuivende zand raast over de duinen,
de zilte zeelucht smaakt lichtzout op de lippen,
het gekrijs van een zeemeeuw op een lente dag.
de zon komt op en zakt wederom in het zilte nat.
de haven lijkt verlaten,
op de Westerschelde waagt zich een enkeling nog naar buiten,
in de verte, daar net aan de horizon, de Sardijntoren te Vlissingen,
wat knipperende lichtjes verstoren de stilte op het water.
geniet van de rust om ons heen.
we zijn al gehaast genoeg…
vis, schelpjes en schaaldieren staan hier centraal
we laten ons inspireren door de streek, door alles wat om ons heen bloeit en groeit
hierbij zoeken we graag de randjes op met fijne invloeden uit diverse werelddelen
kenmerkend voor onze keuken is herkenbaarheid.
geniet er van X Laurent
We ronden het service af omstreeks: middag : 16.30 uur | avond : 24.00 uur
Dit stelt ons team in staat uw elk. moment met een glimlach te ontvangen
Maak kennis met ons laatste nieuws, acties en menu’s
a la carte
de gerechten van het menu zijn tevens los te bestellen
extra aanvullingen op het menu
Oesters ‘Selection’ (1 pcs)
naturel, zwarte peper, citroen
zes euro
Cocktail oesters
3 x 2 bereidingen fris, zilt & pittig
achtendertig euro
Tartelette (2 pcs)
tonijn, togarashi, yuzu yoghurt, avocado, kaviaar
achtendertig euro
Tartelette (2 pcs)
tonijn, togarashi, yuzu yoghurt, avocado
achttien euro
Zwezerik
miso - sinaasappel, signatuur
vijfendertig euro
Red berries
vanille, frozen berries, chocolade
twaalf euro