grote beleving

granita, aalbessen, sake, shiso
olijf, courgette, amandel
stracciatella, doperwt, munt, basilicum
rund & oester, vijgenblad
ode aan de garnalenvisser

Crudo
kingfish, aji amarillo

dagelijks brood, desem en seizoensboter

Kreeft
asperge Spitsbroek, lamsoor, plankton

Langoustine
papaya salade,  groene asperge, sinaasappel & schil

Morille
XO sauce, gepofte knolselderij, kippenhuid, sot l'y laisse

Inspiratie van het moment
Noordzeevis

Lam uit Sluis
tarte tatin van paarse wortel, yoghurt, laurier

Sweet red fruits

honderd negenenveertig euro

kleine beleving

granita, aalbessen, sake, shiso
olijf, courgette, amandel
stracciatella, doperwt, munt, basilicum
rund & oester, vijgenblad

Crudo
kingfish, aji amarillo

dagelijks brood, desem en seizoensboter

Kreeft
asperge Spitsbroek, lamsoor, plankton

Inspiratie van het moment
Noordzeevis

Lam uit Sluis
tarte tatin van paarse wortel, yoghurt, laurier

Sweet red fruits

honderd negentien euro

taste & the introduction

uitsluitend geserveerd tijdens de middag

enkele amuses om de toon te zetten vervolgens…

drie of vier gangen waarin de chef zijn vrijheid heeft,
bijvoorbeeld…*

granita, aalbessen, sake, shiso
olijf, courgette, amandel
stracciatella, doperwt, munt, basilicum
rund & oester, vijgenblad

coquilles
radijs, jalapeno, kokos

zeekat,
courgette bloem, jus bouillabaisse

zeebaars
op de huid gebakken, morille, gepofte knolselder, rode wijn boter

Framboos
platte kaas, crumble, verveine


menu taste negenenzestig euro

menu the introduction negenentachtig euro

*bovenstaand menu is een voorbeeld menu

te Breskens

het is hier dat het stuivende zand raast over de duinen,
de zilte zeelucht smaakt lichtzout op de lippen,
het gekrijs van een zeemeeuw op een lente dag.
de zon komt op en zakt wederom in het zilte nat.

de haven lijkt verlaten,
op de Westerschelde waagt zich een enkeling nog naar buiten,
in de verte, daar net aan de horizon, de Sardijntoren te Vlissingen,
wat knipperende lichtjes verstoren de stilte op het water.

geniet van de rust om ons heen.
we zijn al gehaast genoeg…

vis, schelpjes en schaaldieren staan hier centraal
we laten ons inspireren door de streek, door alles wat om ons heen bloeit en groeit
hierbij zoeken we graag de randjes op met fijne invloeden uit diverse werelddelen

kenmerkend voor onze keuken is herkenbaarheid.

geniet er van X Laurent



We ronden het service af omstreeks: middag : 16.30 uur  | avond : 24.00 uur
Dit stelt ons team in staat uw elk. moment met een glimlach te ontvangen


Maak kennis met ons laatste nieuws, acties en menu’s

a la carte

de gerechten van het menu zijn tevens los te bestellen

extra aanvullingen op het menu


Oesters ‘Selection’ (1 pcs)
naturel, zwarte peper, citroen
zes euro

Cocktail oesters
3 x 2 bereidingen fris, zilt & pittig
achtendertig euro

Tartelette (2 pcs)
tonijn, togarashi, yuzu yoghurt, avocado, kaviaar
achtendertig euro

Tartelette (2 pcs)
tonijn, togarashi, yuzu yoghurt, avocado
achttien euro

Zwezerik
miso - sinaasappel, signatuur
vijfendertig euro

Red berries
vanille, frozen berries, chocolade
twaalf euro